Menüpontok Kezdőlap Mezőgazdaság Pálinka, bor

Hírek

Látni és látszani 2012 – Országos közlekedésbiztonsági akció

Látod? Nem látod? Na látod!

A járművek egyik legfontosabb eleme a világítás, ezért a baleset-megelőzés szempontjából is kiemelten fontos! Éppen ezért, a sikeres európai példákon felbuzdulva az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Baleset-megelőzési Bizottság 30 napos felkészülési időszakot hirdet a fokozott világítás-ellenőrzés előtt. 2012. október 15. és november 15. között mindenkinek lehetősége van betérni egy, az akcióban részt vevő szervizbe, ahol díjmentesen átvizsgálják a jármű világítástechnikai berendezéseit.

A „Látni és látszani” kampány az autósokért van! A rendőrség célja a minél biztonságosabb közlekedés, a látási viszonyok javulása, a gyorsabb ellenőrzés elérése. Az akcióban részt vevő autósok ugyanis igazolólapot kapnak a minősített szervizektől, amelyet az igazoltató rendőrnek be kell mutatni az ellenőrzés során. A rendőrségi közúti gépjárművilágítás-ellenőrzésnél könnyített lehet az eljárás, ha az autós az előzetes átvizsgálást igazoló lapját bemutatja.

A tél közeledtével kiemelten fontos a látás és a láthatóság kérdése, mert jelentősen romlanak a látási viszonyok és hosszabb a sötétedés utáni időszak is. Így minden autós saját érdeke is, hogy átvizsgáltassa gépjárművét. Ehhez pedig egy díjmentes akciónál jobb alkalmat keresve sem talál! Szervizkeresőnk segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső minősített szervizt, ahol ingyenesen átvizsgálják autóját.

Sőt, az akció nem csak az autójának kedvez! A láthatóság mellett ugyanis nem mindegy, hogy az Ön szeme milyen állapotban van. Ennek okán a csatlakozott optikusok segítségével ellenőriztetheti, hogy szeme milyen állapotban van, szüksége van-e szemüvegre, jól lát-e. //forrás: latnieslatszani.hu//

Csatlakozzon hát az akcióhoz, és éljen az ingyenes vizsgálati lehetőséggel szervizünkben is!

Bejelentkezés a 78/422-212 telefonszámon, vagy személyesen a szervizben (Kecel, Vágóhíd u. 17.)

 

 

—————————————–<>—————————————–

 KLÍMAFERTŐTLENÍTÉSI AKCIÓ!!!

Ellenőriztesse, fertőtlenítse és töltse fel klímáját az AUTOMEISTER Sendula Szervízben a nyári szezon előtt!

Amennyiben gépjárműjének klímafertőtlenítését az AUTOMEISTER Sendula Szervízben végezteti, a klímatöltés árából 10 % kedvezményt biztosítunk minden régi és új Ügyfelünk számára.

Autóklíma tisztítás felsőfokon!

*Autóklíma tisztítás* során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű *ózongenerátort*. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó belső tere baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kárpitba beivódott kellemetlen szagok is eltűnhetnek.

A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés.

A klímatisztítás általában fertőtlenítő hatású, baktériumölő klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray segítségével történik.
A *mi újdonságnak számító módszerünk* során nem használunk vegyszert a klímafertőtlenítéshez, csak ózont, amit a kezelés végén visszaalakítunk oxigénné.

Az ózon

Az ózon a természetben könnyen termelődik villámlás hatására, a nagy viharok alatt. Ez az, amit érzünk, a “friss, tiszta illat”, a vihar után.

A fertőtlenítés az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által.
Megakadályozza a gombák sejtnövekedését, a vírusok sejtekhez kapcsolódásának akadályozásával pedig a vírusok szaporodása ellen hat.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség,        *a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagykoncentrációjú ózon végzi.*
Az ózon egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.

* A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik,* így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

 Kiknek ajánljuk az ózonos légtértisztítást:

* Allergiások, asztmások, tehes nők, kisgyermekesek, csecsemők, gyermekek;
* Súlyos betegek, gyenge immunrendszerű személyek, fertőző betegségen átesettek;
* Dohányosok (az ózon megszünteti a cigarettafüst beivódott szagát);
* Az egészség megőrzése miatt, minden autóval közlekedőnek.

Az asztma kialakulása:

Az asztma kialakulásában az arra való öröklött hajlamon kívül a környezeti hatások is szerepet játszanak.
A jármű utastere meglehetősen szennyezett: pollenek, por, dohányfüst, baktériumok, gombaspórák, poratka és más állati allergének, a külső levegőből megtelepedő vírusok és baktériumok, valamint az autóban fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák is megtalálhatóak. A jármű belső légterében lebegő mikroszkopikus méretű részecskék, amelyek észrevétlenül jutnak el a tüdőnkig, számos egészségügyi problémát okozhatnak: irritálja a szemünket és orrunkat, fokozza fáradtságérzetünket, fejfájást és köhögést idézhet elő.
A szennyezett levegő ma már minden negyedik embernél szénanáthát, asztmát, porallergiát és más allergiás reakciót okoz.
Az allergiás reakció során gyulladáskeltő anyagok szabadulnak fel, melyek hörgőgyulladást okoznak. A rohamokat a betegek légszomjként élik meg, a tünetek súlyossága betegenként, és rohamonként változik. Az allergiás eredetű asztmánál fontos a kiváltó allergének ismerete, mely bőrteszttel kimutatható. A helyesen kialakított életmód, és a kiváltó tényezők ismerete, és azok kerülése a legelső lépés az asztmás betegek életminőségének javítása terén.

—————————————–<>—————————————–

 

Akció!!!

4 literes Shell Helix Super 15W40-es 8.400 Ft helyett mindössze 4.980 Ft (1.245 Ft/l).

Az akció 2011. január 3-tól a készlet erejéig érvényes.