Menüpontok Kezdőlap Mezőgazdaság Pálinka, bor

Termékek

Pálinka termékeink

 

Cserszegi fűszeres törkölypálinka

A Cserszegi fűszeres szőlőnk törkölyéből készült pálinkánk mind ízében, mind pedig zamatában tökéletesen visszaadja a szőlő enyhén muskotályos, fűszeres fajtajellegét. Alkoholtartalma kissé magas, de nem tolakodó, kellemes összhangot képez a lehengerlő, gyümölcsös íz világgal. Erőteljesen pikáns, harmonikus illatával és aromájával kápráztatja el a hölgyeket és az urakat is.

Alkoholtartalom: 50 %

 

 

Gyöngyrizling törkölypálinka

Kirobbanó illatával és lehengerlő zamatával a Gyöngyrizling törkölypálinkánk mindenki kedvence itala. Minden korty felüdülés, hiszen a pillanatok alatt szétoszló alkoholhatáson felülkerekedik a selymesen lágy, szőlőre jellemző íz hatás. Magasabb alkoholtartalma miatt kemény, mégis frissítően hat fogyasztójára.

Alkoholtartalom: 50 %

 

 

Vegyes törkölypálinka

A legjobb választás, ha egy illatban és aromában is különleges, mélyen ható italra vágyik. A kezdeti keményen uralkodó alkoholhatás után, egy kellemesen hosszantartó, a különböző szőlőfajtákra jellemző harmonikus íz érezhető. Ettől lesz különleges és a törkölypálinkáink kiemelkedő tagja. Több mint 80 %-ban vörös szőlők (kékfrankos, zweigelt, kadarka, rajnai rizling) kíméletesen kipréselt törkölyéből készül.

Alkoholtartalom: 50 %

 

 

 

Cserszegi fűszeres szőlőpálinka

A Cserszegi fűszeres szőlő pálinkája sokkal lágyabb, hiszen nem csupán a szőlőtörkölyből (préselt bogyó és szőlőmag), hanem a kocsánytól leválasztott szőlőbogyóból saját levében erjesztett és lepárolt pálinka. Egyedi és elegáns, de mégis keményen pikáns harmonikus illattal és aromával kápráztatja el a fogyasztóját. Ínyenc hölgyek is bátran fogyaszthatják.

Alkoholtartalom: 44 %

 

Gyöngyrizling szőlőpálinka /Csabagyöngye-Rajnai rizling/

Mind illatában mind ízében határozott kiegyensúlyozottságot, nyugalmat, erőt és eleganciát sugároz. A kissé titokzatos aromaanyagokat a Csabagyöngye szőlőtől örökölte, a határozott testességet pedig a Rajnai rizling szőlőtől. Magyarországon csak pár hektáron termelik ezt a fajta szőlőt. Nagyon fontos itt is a napsütéses órák száma és a homokköves kvarc talajösszetétel, harmonikusan kiegészítve egymást. Az alkoholos íz hatás dominanciája után /kb. 1 perc/ hosszantartó kellemes lágy tiszta, a csemegeszőlőre jellemző utóíz következik. Fogyasztását bátran ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

Medina /vörös /szőlőpálinka

A Medina szőlőpálinka egy üvegbe zárt kirobbanó erő, mégis sejtelmesen teremt egységet és egyensúlyt az íz és illat harmóniájában. Kellemesen fűszeres hosszú utóízzel ragad magával, az éltető napfény hatására balzsamos simogatással kedveskedik fogyasztójának.

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

Irsay Olivér szőlő pálinka

Tömény illatával és aromájával maga a megtestesült elegancia. Hordozza magában a szőlőre jellemző páratlan kifinomult gyümölcsösséget. Simogatóan lágy, de mégis határozott, a nap bármely szakában történő fogyasztása pazar élményt nyújt fogyasztójának, hölgyeknek és uraknak egyaránt.

2008-ban a Gyulai Pálinkafesztivál ezüstérmes terméke, 2010-ben Kecel város legjobb Pálinkája lett.

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

 

 

Szilva pálinka

A gyümölcspálinkák közül a szilva az egyik legismertebb és leginkább közkedvelt „nedű”. Az egészséges, érett, kimagozott szilvából készült cefréből, a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően a gyümölcsre jellemző illat és aroma a lepárlást követően is megmarad. Fogyasztója számára minden korty felejthetetlen íz élményt nyújt.

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

Pipacs meggy pálinka

A gondosan válogatott, kimagozott gyümölcsből készült pálinkánk fogyasztása igazi gasztronómiai élményt nyújt. A zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően a pálinkában tökéletesen megmarad a gyümölcs minden frissessége. Fiatalos eleganciája teszi ellenállhatatlanná.

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

Vad őszibarackpálinka

A gondosan válogatott, egészséges gyümölcsből készült pálinka az érett, lédús és zamatos őszibarack megannyi íz- és illatjegyét visszatükrözi a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően. A túláradó gyümölcsösség a pálinka minden cseppjében megtalálható. Fogyasztását bátran ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Alkoholtartalom: 44 %

 

Kiffer körte pálinka

A gondosan válogatott, zamatos, lédús körtéből készült pálinkában a zárt, hűtött erjesztésnek köszönhetően tökéletesen megmarad a gyümölcs ’színe-java’. Fogyasztója illatában és ízében sem csalódhat, hiszen minden egyes korty tökéletesen visszaadja a friss, érett körték zamatát. Gyümölcsös íz- és illatvilága ellenállhatatlanná teszi. Ebből egy pohárkával sosem elég…

Alkoholtartalom: 44 %

 

 

Birspálinka

Prémium kategóriájú birspálinkánk minden cseppje megtestesíti a friss, érett gyümölcsöt. Fűszeres jellege mind ízében, mind pedig illatában tökéletes harmóniát teremt. Élénk illata és hosszantartó zamata minden fogyasztó szívét rabul ejti.

Alkoholtartalom: 44 %

 

Kökénypálinka

A kökény Magyarországon is gyakori gyógynövény, a szilva egyik rokona. A kökényből készített lekvár, bor, PÁLINKA vagy likőr betegségek után kiváló immunrendszer- és idegerősítő. A hideg téli napokon 1 kis pohárnyi kökénypálinka felmelegít, sült húsok mellé készített szószokba is tehetjük, vagy vendégeknek desszert mellé kínálhatjuk. Egyedi tömény marcipán és mandula íze, illetve illata utánozhatatlan. A kökénypálinka igazi kuriózum, nagy türelemmel és sok munkával készíthető, prémium kategóriába tartozó ital. Az ünnepek pálinkája.

Alkoholtartalom: 44 %

 

Kalocsai porcelán Butélia – szilva (44%vol)

 

 

 

Kiegészítők

 

Fa díszdoboz (0,5 l-es fekete üveghez)

 

Fa díszdoboz 2 db pálinkás pohárral (0,5 l-es fehér üveghez)

 

Fa díszdoboz 1 db pohárral (0,2 l-es üveghez)

 

Fa díszdoboz (3 db 0,1 l-es üveghez)

 

Fa díszdoboz (5 db 0,04 l-es üveghez)